2024/2025

Kriteria_vyberu

Zoznam žiakov zúčastnených na výberovom konaní

Akreditovaný projekt KA121 v oblasti odborného vzdelávania a prípravy

 Zdokonaľovanie odborných zručností a kompetencií mladých gastronómov v prostredí zahraničných prevádzok v odbore hotelová akadémia ( 1.6.2024-31.8.2025)

Cieľ: Nadobudnutie odborných zručností a kompetencií žiakov pri prezentovaní, otváraní, dekantácii a snúbení vína s jedlom

Termín realizácie: 1. mobilita:  23.9.- 11.10.2024

Prijímajúce organizácie: GI.VA.Hotels Di Foglieni Darwin E Barbara E C.S.N.S Ristorante Giopi E Margi, CANTINE VOLPI S.R.L

Účastníci: 12 žiačok študijného odboru hotelová akadémia, 2 sprevádzajúce osoby – Ing. Ľudmila Verčimáková, Ing. Martina Sloviaková

Miesto realizácie: Bergamo, Taliansko

Zoznam žiakov