2024/2025
Zoznam žiakov zúčastnených na výberovom konaní
Akreditovaný projekt KA121 v oblasti odborného vzdelávania a prípravy
Zdokonaľovanie odborných zručností a kompetencií mladých gastronómov v prostredí zahraničných prevádzok v odbore hotelová akadémia ( 1.6.2024-31.8.2025)
Cieľ: Nadobudnutie odborných zručností a kompetencií žiakov pri prezentovaní, otváraní, dekantácii a snúbení vína s jedlom
Termín realizácie: 1. mobilita: 23.9.- 11.10.2024
Prijímajúce organizácie: GI.VA.Hotels Di Foglieni Darwin E Barbara E C.S.N.S Ristorante Giopi E Margi, CANTINE VOLPI S.R.L
Účastníci: 12 žiačok študijného odboru hotelová akadémia, 2 sprevádzajúce osoby – Ing. Ľudmila Verčimáková, Ing. Martina Sloviaková
Miesto realizácie: Bergamo, Taliansko
Akreditovaný projekt KA121 v oblasti odborného vzdelávania a prípravy
Zdokonaľovanie odborných zručností a kompetencií mladých gastronómov v prostredí zahraničných prevádzok v odbore hotelová akadémia ( 1. 6. 2024-31. 8. 2025)
Cieľ: Rozvoj odborných kompetencií a mäkkých zručností žiakov pri využívaní rezervačného hotelového, reštauračného a ekonomického systému v prostredí mestských hotelov
Termín realizácie: 2. mobilita: 24. 3.- 12. 4. 2025
Prijímajúce organizácie: hotelová sieť CZECH INN- hotely Charles Central, Colorfactory, Iris, Plaza, Josephine, Metropolitan, Merkur, Adler, Wenceslas Square, St George, Louis Leger, U Divadla, Uno
Účastníci: 14 žiakov študijného odboru hotelová akadémia, 3 sprevádzajúce osoby – Ing. Ľudmila Verčimáková, Ing. Martina Sloviaková, Mgr. Ida Kurzyszová
Miesto realizácie: Praha, Česká republika