2024/2025

Kriteria_vyberu

Zoznam žiakov zúčastnených na výberovom konaní

Akreditovaný projekt KA121 v oblasti odborného vzdelávania a prípravy

 Zdokonaľovanie odborných zručností a kompetencií mladých gastronómov v prostredí zahraničných prevádzok v odbore hotelová akadémia ( 1.6.2024-31.8.2025)

Cieľ: Nadobudnutie odborných zručností a kompetencií žiakov pri prezentovaní, otváraní, dekantácii a snúbení vína s jedlom

Termín realizácie: 1. mobilita:  23.9.- 11.10.2024

Prijímajúce organizácie: GI.VA.Hotels Di Foglieni Darwin E Barbara E C.S.N.S Ristorante Giopi E Margi, CANTINE VOLPI S.R.L

Účastníci: 12 žiačok študijného odboru hotelová akadémia, 2 sprevádzajúce osoby – Ing. Ľudmila Verčimáková, Ing. Martina Sloviaková

Miesto realizácie: Bergamo, Taliansko

Zoznam žiakov

Akreditovaný projekt KA121 v oblasti odborného vzdelávania a prípravy

Zdokonaľovanie odborných zručností a kompetencií mladých gastronómov v prostredí zahraničných prevádzok v odbore hotelová akadémia ( 1. 6. 2024-31. 8. 2025)

Cieľ: Rozvoj odborných kompetencií a mäkkých zručností žiakov pri využívaní rezervačného hotelového, reštauračného a ekonomického systému v prostredí mestských hotelov

Termín realizácie: 2. mobilita:  24. 3.- 12. 4. 2025

Prijímajúce organizácie: hotelová sieť CZECH INN- hotely Charles Central, Colorfactory, Iris, Plaza, Josephine, Metropolitan, Merkur, Adler, Wenceslas Square, St George, Louis Leger, U Divadla, Uno

Účastníci: 14 žiakov študijného odboru hotelová akadémia, 3 sprevádzajúce osoby – Ing. Ľudmila Verčimáková, Ing. Martina Sloviaková, Mgr. Ida Kurzyszová

Miesto realizácie: Praha, Česká republika